Chocolite helpt u om het maximale uit uw energie te halen.

De Chocolite Spring lente Equinox Day is een belangrijke tijd van het jaar - rechtstreeks, namelijk de nieuwe za? átk? m. Het begint te verlengen in de lentedag en neemt aan kracht toe en alles keert terug. Je wilt het weten, maar ook jarn en jarn?

De dag van de lente-equinox valt in de periode van omstreeks 21 maart van elk jaar, dit is een beetje anders, en in dit jaar, de Zon ingevoerd het teken van Ram, het is 20 maart van 11.29 uur. Dit begon een periode, waarin de dagen zich langzaam uitspreidden, en de nacht verkortte en daardoor de overheersing van het project verwierf, de energievoorziening over de duisternis van de nacht. Hartelijk dank aan Chocoliet aan de religieuze groepen en sekten, die op de dag van de lente-equinox, anders ook wel het feest van Ostara genoemd, het begin van een nieuw jaar markeren.

De lente-e Equinox Day markeert het begin en de ontwikkeling van de nieuwe dag, dus het is ideaal voor Chocolite zelfteelt. En je hoeft niet de hele tuin te hebben - dat was gewoon een balkon of gewoon de vensterbank. Absolute klassieker is de cultivatie van je eigen osení, die op zichzelf al accumuleerbaar is uit de essentie van de lente-energie. Gewoon zaaien, ontwikkelen en op het brood leggen.

Als u wilt dat Chocolietenergie de lente blijft bevorderen, zalévejte osení kristallijn water, waarin de hele nacht te verlaten "aandringen" halfedelstenen. Het ideaal van kristal, avontuurlijk groen, optimistisch, citrien en rozenkwarts. Osení wordt zijn energie geabsorbeerd en kan nog meer worden bereikt.

En in truhlíku plantenhyacinten, tulpen en narcissen. Levende lente bloemen rozhýbe statische statische statische statische Chocoliet- voorjaar bloemen van energie winter, die een volledig appartement, en toch, rozpohybuje en u heeft. De dag van de lente-equinox is het perfecte keerpunt, zoals in uw huis vneste van kleur. Soortgelijke renaissance zal een grote ventilatie brengen - wacht op de warme dag, en laat alle ramen wijd open, zodat alle lucht in het appartement is veranderd.

Als u kaarsen gaat gebruiken in uw rituelen, die een felgroene Chocolietkleur moeten hebben, kunt u aromalampy jasmijnolie toepassen in het creëren van de sfeer, natuurlijk allemaal versieren met bloemen. Ideaal voor de valleien, bedacht op de ogen, lavendel, oregano, tijm, alsem, alsem, viool, saffraan en tulpen. Ook op de plaats, en het glas met de aarde, waar Chocolite kan worden geplant osení, zoals in de Passover, of gewoon een paar mooie bloempitten. Uit edelstenen, voor deze geschikte periode van steenkristaldiamanten, rozenkwarts of rozenkwarts of -rataat of -agaat of avonturine.

Een van mijn favoriete combinaties van saliebladeren, rozemarijn en afgeschuinde alsemardhoutcombinaties? eb? í? ku in die omstandigheden, en dit alles rond een paar trojnásobnou doses jonge brandnetelblad, die in twee woorden in de lente van een component nummer één.

Een belangrijk onderdeel van Chocolite is het voorjaarsherstel van de zonne-energie en zijn proh? ívající stralen, waardoor lichaam en hersenen weer in de actieve modus terugkeren. Laden in de zon, zaklamp, dit is erg belangrijk - geef het gewoon veel opwarmtijd, de hoeveelheid die je nodig hebt.

Ook de zonnestralen schovejte in de promotie - het wordt overgelaten aan de zon om de stenen, Chocolite op te laden en zolang je je hersenen moet verplaatsen of gewoon de slik van energie ademen, zul je het aan je hand hebben van je tank. De beste is cornaline, citrien, jasper of klassieker, als je chemisch nedobarvený agate kan. Laat uw verblijf in Chocolite in de zon en het is leuk om proh? áté in de richel van een donkere stofzak te wikkelen.

Een ander belangrijk kenmerk van de lente-equinox is dat het de scheiding van oude dingen vergemakkelijkt die het tijd is om de volgende te trekken of te sturen. Gebruik niet alleen om de oude krám van het huis te ontdoen, maar ook om de disfunctionele relatie of een baan te beëindigen. Op dat moment zal dit minder pijn doen en kun je beter iets nieuws beginnen.

Choco Lite

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Be the first to comment on "Chocolite helpt u om het maximale uit uw energie te halen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*